Lesauto

Rijles in een BMW 3 serie

Bij Verkeersschool Huub Schouten in Zwolle les je met plezier: je rijdt in een sportieve, luxe BMW met de modernste technieken aan boord! De BMW zorgt voor veilige en comfortabele lessen in een auto met uitstraling. In deze auto vindt iedereen, groot of klein, een prettige zitpositie door de prima verstel mogelijkheden van stoel en stuur. Door te kiezen voor de Eco-Pro rij-instelling rij je niet alleen comfortabel en meer ontspannen, maar ook zuinig en milieuvriendelijk! Zo scoor je op je examen voor milieuvriendelijk rijden!

Het duidelijke, geïntegreerde navigatiesysteem brengt je vlot naar je plaats van bestemming. Het laat zich eenvoudig bedienen en maakt het zelfstandig rijden op je examen tot een feestje!

Met de soepele dieselmotor stuur je de auto makkelijk door het verkeer. Je rijdt, dankzij de airco, altijd in een plezierig klimaat. De leren stoelen bieden veel comfort waardoor je na je rijles toch ontspannen uitstapt!

 

Waarom dé rijschool van Zwolle voor de BMW 3 serie kiest

De BMW 3 Serie is synoniem voor rijplezier. Tijdens je rijles in de BMW ervaar je waarom BMW bekend is: een sportief karakter, een elegante uitstraling en de modernste technologieën.  

Alles binnen handbereik: in deze cockpit sta jij als bestuurder centraal

Zodra je hebt plaatsgenomen achter het stuur van de BMW 3 Serie, voel je dat alles op de juiste plaats zit. De ergonomie is optimaal en de bediening intuïtief. Alles is overzichtelijk: iedere hendel, knop en toets, elke weergave. Het interieur is sportief en comfortabel.

 Zuinig rijden wordt steeds leuker

Verkeersschool Huub schouten hecht veel waarde aan milieuvriendelijk rijden zonder dat het ten koste gaat van het rijplezier. Jouw rijschool in Zwolle daagt je uit zuinig te rijden op een wel heel plezierige manier! Met de ECO PRO modus word jij in een handomdraai een expert op het gebied van energiebesparing.
Onderstaande functies maken het wel heel eenvoudig brandstof te besparen:

  • Jouw lesauto heeft een Auto Start Stopfunctie
   De Auto Start Stop functie zet de motor automatisch af als de auto stilstaat voor een rood verkeerslicht of in een file.
  • Je rijdt door Zwolle in een BMW met TwinPower Turbo technologie.
   Door slimme turbotechnieken haalt de auto grote prestaties met weinig inspanning.

 • Je hebt rijles in een auto met Brake Energy Regeneration. Als je tijdens je rijles gas loslaat of afremt, wek je energie op. Dat spaart brandstof.
 • In de auto van jouw rijschool kies je voor de ECO PRO modus.
  Rijd je tijdens je rijles in de ECO PRO modus, dan kan je wel 20% brandstof besparen! Je rijstijl wordt beloond met bonus kilometers. Beheerst gas geven en anticiperen zijn de sleutelwoorden.
 • In de lesauto van Rijschool Huub Schouten zit een Schakelindicator. Zo weet je altijd welke versnelling je moet kiezen.
  De schakeli
  ndicator adviseert je een hogere of lagere versnelling voor een gunstiger brandstofverbruik. Op tijd de juiste versnelling: één van de meest effectieve mogelijkheden om brandstof te besparen.

 

Facebook
Facebook
Instagram