Theorie

Rijschool Zwolle: Theorie

Bij aanschaf van een pakket krijg je het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland. Dit boek van VekaBest bevat alle onderwerpen van het CBR auto theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Het boek staat boordevol foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ‘tot leven’ komt.

Dankzij de logische opbouw van dit auto theorieboek krijg je de lesstof eenvoudig onder de knie, ga je goed voorbereid naar het CBR en heb je een uitstekende slaagkans.

In onze webshop vind je allerlei aanvullingen om je verder te trainen voor je examen. Na bestudering van het boek is het mogelijk je kennis te toetsen met b.v. de Auto USB-stick met examentrainingen.

Deze Auto USB-stick bevat 8 actuele en complete examentrainingen. Je kunt offline examens oefenen die perfect aansluiten op het CBR theorie-examen. Daarnaast krijg je nu ook toegang tot 10 extra online quick snap examens!

Klik hier voor de webshop!

Theorie examen reserveren (CBR)

Bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) kun je zelf een theorie examen vastleggen. Dat doe je op mijn.cbr.nl. Let wel op dat je hiervoor een DigiD nodig hebt. Mocht je daar nog niet over beschikken, dan dien je die eerst aan te vragen. Houd er rekening mee dat een aanvraag voor een DigiD vijf werkdagen in beslag neemt.

Facebook
Facebook
Instagram