Theorie

Rijschool Zwolle: Theorie

Rijschool zwolle pook theorieNiet iedereen studeert op dezelfde manier. De een werkt het liefst zelfstandig met een boek, een ander werkt graag via internet. Voor de een is de theorie voor het rijexamen gesneden koek en voor de ander is het soms wat harder werken om de moeilijke vragen juist te beantwoorden. Met name de vragen over verkeersinzicht worden lastig gevonden. Daarom bieden wij voor ieder type student de juiste mogelijkheden om te studeren. Van online tot offline materialen waarvan sommige zelfs gratis zijn!

 

 

Aanbod theorie boeken

Op onderstaande websites kun je allerlei boekjes en oefeningen doen/kopen. Ook staan er gratis oefenvragen voor je rijexamen voor je klaar. Zo weet je precies aan welke onderdelen je nog wat extra aandacht moet schenken!
Klik hier voor de webshop!

Theorie examen reserveren (CBR)

Bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) kun je zelf een theorie examen vastleggen. Let wel op dat je hiervoor een DigiD nodig hebt. Mocht je daar nog niet over beschikken, dan dien je die eerst aan te vragen. Houd er rekening mee dat een aanvraag voor een DigiD vijf werkdagen in beslag neemt. Mocht je de aanvraag liever aan ons overlaten, dan kan dat natuurlijk ook!
Klik hier!

Facebook
Facebook
Instagram